OPHEFFINGSUITVERKOOP TOT 1 SEPTEMBER 2020

Natuurstenen vloer reinigen?

De Grens Natuursteen levert niet alleen natuurstenen vloeren maar we kunnen uw natuurstenen vloer ook reinigen. Een natuurstenen vloer kan in de loop der jaren dermate vervuild raken waardoor de vloer met een normaal reinigingsmiddel niet meer schoon te krijgen is. Er zijn honderden verschillende vloeren die ieder op een andere manier gereinigt dienen te worden, maar weet u de juiste methode? Gelukkig hebben wij die kennis en de juiste materialen voor u in huis en hebben wij uw vloer in no-time weer als nieuw.

Wij kunnen uw natuurstenen vloer machinaal behandelen met een van onze speciale reinigingsmiddelen waarna deze vloer zijn natuurlijke uitstraling weer geheel terug gaat krijgen. Door deze vloer vervolgens te impregneren zal deze vloer daarna veel beter tegen vervuiling bestand zijn.

Afhankelijk van de soort vloer krijgt u van ons eveneens een deskundig advies hoe deze vloer te onderhouden en u kunt weer genieten van een mooie natuurstenen vloer. Laat uw natuurstenen vloer reinigen door de specialist. Neem u contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over natuursteen vloer reiniging.
Overzicht natuursteen vloer reiniging